Verkoopbrochures

Een verkoopbrochure die je nieuwbouwproject versterkt

Een verkoopbrochure wordt gezien als hét informatiemiddel voor potentiële kopers of huurders. Naast de digitale informatie is een gedrukte verkoopbrochure een essentieel communicatiemiddel. Een goed vormgegeven verkoopbrochure wordt getoond aan familie en vrienden en het is een bron van informatie én inspiratie die op elk moment van de dag voorhanden is.

Dus maak een goede eerste indruk met een verkoopbrochure op maat en ontvang meer interesse vanuit potentiële kopers of huurders. Want met een compleet uitgeruste verkoopbrochure in een eigen huisstijl die aansluit op de ‘look and feel’ van het woonproject, en zo krijg je je doelgroep enthousiast en versterk je de visuele herkenbaarheid van je project.

We ontwerpen voor elk project een slim, en uniek design op maat

Een verkoopbrochure is er om potentiële kopers of huurders te voorzien van de juiste informatie. Maar soms maken makelaars en ontwikkelaars gebruik van standaard verkoopbrochures. Deze verkoopbrochures zijn voornamelijk gericht op de informatie en niet op uw huisstijl of de ‘look and feel’ van het woonproject.

Onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen het grafische ontwerp. Want wij weten als geen ander wat nodig is voor een doeltreffende verkoopbrochure. In Bureau 023 vind je een ervaren partner die voorziet in alle ingrediënten die nodig zijn voor een complete, en een in het oog springende, verkoopbrochure:

  • artist impression, interieur en exterieur
  • plattegronden 2D/ 3D
  •  professionele fotografie
  • grafisch ontwerp
  • tekst
  • drukwerk
  • digitale verkoopbrochure

Wil je ook op een website digitaal door de verkoopbrochure kunnen bladeren? Dan kies je ook voor een digitale verkoopbrochure als aanvulling op de gedrukte versie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Op zoek naar een vastgoedcommunicatie bureau?

We laten graag zien en horen wat we allemaal kunnen betekenen voor effectieve en creatieve vastgoedcommunicatie.
Stuur ons een bericht voor een inspirerende kennismaking.

Neem contact op